dorpsplan 2.0

Publicatiedatum: Vrijdag 25 januari 2019

Hallo Allemaal,

Het is alweer 5 jaar geleden dat we met de vernieuwde dorpsraad van start gingen. Met het opstellen van een dorpsplan hoopte we dat we vol goede moed van start konden gaan. Op een druk bezochte dora vergadering, kwamen we uiteindelijk tot 3 speerpunten. Nu 5 jaar verder kunnen we stellen dat deze alle 3 zijn gerealiseerd. De zorg voor ouderen en elkaar is prima voor elkaar, denk daarbij aan de huiskamer, met KNILLUS hebben we een prachtig MFA gekregen en de bouw van woningen begint steeds meer vorm te krijgen. Tijd dus om verder te kijken.

Dit willen we samen met jullie doen, want zoals gebleken, kunnen we met elkaar enorm veel voor elkaar krijgen. Maar alles begint met een goed plan, tijd voor dorpsplan 2.0

Daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen om op Maandag 4 februari om 20.00 in KNILLUS eens een avond te komen  brainstormen over de toekomst van Vortum-Mullem. Alles kan, alles mag, denk vooral mee, en het liefst met zoveel mogelijk, zowel jong als oud en hopelijk kunnen we dan weer een aantal speerpunten vinden om met zijn allen aan een mooier Vortum-Mullem te bouwen.

Graag tot dan,

Namens dorpsraad Vortum-Mullem
Peter van Bree? 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: