Nieuwjaarsborrel Dora

Publicatiedatum: Woensdag 29 december 2021

Hallo Allemaal,

 

Graag hadden wij nu een uitnodiging rond gestuurd voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Het is de afgelopen jaren een mooi moment gebleken om terug te kijken op het afgelopen jaar en ook meteen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Helaas moeten we dat dit jaar weer aan ons voor bij laten gaan.

 

Ondanks dat het wederom een raar jaar was, hebben we toch weer veel dingen kunnen realiseren in ons dorp. Met dank aan onze werkgroepen die er toch op allerlei manieren het beste van weten te maken.

 

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is onze website volledig vernieuwd, we hebben nu een prachtige website, waarmee we weer jaren mee vooruit kunnen. Hier willen we Geert van Raaij, heel hartelijk voor bedanken, daar is ongelooflijk veel tijd in gaan zitten, maar het resultaat is zeker de moeite waard.

 

Verder zijn er nog enkele kleine mededelingen.

Het oud papier verzamelen zal worden verplaats van het weekend naar door de week. De containers zullen er vanaf woensdag avond 12 Januari iedere 4 weken staan. Voor de datums verwijzen wij naar de bijlage, of naar Vortum-mullem.info.

 

Mochten er nog wensen en/of knelpunten zijn, in ons dorp die je graag veranderd of opgelost zou willen hebben, laat ons dit dan vóór 10 Januari weten, dan nemen we ze mee in het WIU programma.

 

Dan willen wij iedereen graag heel erg bedanken voor inzet van het afgelopen jaar, laten we hopen dat we het in het nieuwe jaar weer op een normalere manier kunnen oppakken.

Wij wensen iedereen het allerbeste in het nieuwe jaar en graag tot ziens.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Bestuur Dorpsraad.

Peter van Bree – Dorpsraad Vortum-Mullem

 

 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: