GemeenschappelijkWonenDag

Publicatiedatum: Maandag 29 april 2024

Zaterdag 18 mei 2024 openen op de GemeenschappelijkWonenDag woongemeenschappen in het hele land hun deuren voor publiek. Ook bij woongemeenschap de Binnentuin, Het Brevier 1 in Stevensbeek is iedereen tussen 13.00 – 16.00 uur van harte welkom. Gemeenschappelijk wonen voegt iets toe voor de bewoners, maar ook aan de maatschappij.

Nog niet eerder was de belangstelling voor gemeenschappelijk wonen zo groot. Daarom laat de Binnentuin iedereen graag zien waarom wij als bewoners hier zo graag wonen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn om in de toekomst bij ons te komen wonen, nodigen wij van harte uit zich in te schrijven op onze wachtlijst.
We informeren hen graag over de randvoorwaarden en hoe we vervolgens nader kennismaken. Zo krijgen we samen een beter beeld of wonen in onze woongemeenschap een succes kan worden.

In juli 2022 werden de woningen voor de Binnentuin opgeleverd.
Met sociale huurappartementen, vrije sector huurwoningen en koopwoningen onder één dak is de Binnentuin uniek in Nederland. Niet alleen daardoor, maar in samenwerking met projectontwikkelaar Theo van der Maazen van Reuvers Duurzame Ontwikkeling is dit project binnen 4 jaar gerealiseerd, vanaf de eerste ontmoeting met de initiatiefnemers en de projectontwikkelaar.  

Woongemeenschap de Binnentuin werkt met een wachtlijst. Mocht u interesse hebben in wonen in een woongemeenschap, dan kunt u op www.binnentuin-hoflindebeek.nl uitgebreide informatie lezen en zien. Zaterdag 18 mei kunt u dit kleine wonder zelf aanschouwen.

Ook bij woongemeenschap Voormekaar in Boxmeer en bij het Kloosterhuis in Sambeek bent u van harte welkom.

Geplaatst door: John Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: