Online Energiecafé

Publicatiedatum: Vrijdag 26 november 2021
Online Energiecafé Vortum-Mullem

Op woensdagavond 8 december van 19.30 uur tot circa 20.30 uur organiseert de gemeente samen met de dorpsraad een digitaal Energiecafé voor woningeigenaren in Vortum-Mullem. Deze bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams.
 
Wethouder Bouke de Bruin opent het energiecafé. Winst uit je Woning licht de  inkoopactie toe en we bekijken de gemaakte warmtebeelden van Vortum-Mullum in 2020. Daarnaast krijgen de deelnemers informatie over het Energieloket Brabant Woont Slim en de duurzaamheidslening van de gemeente. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en het met elkaar delen van ervaringen. 
 
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 6 december om 16.00 uur via 
www.brabantwoontslim.nl/vortummullem

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: