Kermis 2021 groot success!!

Publicatiedatum: Dinsdag 28 september 2021
Afgelopen weekend vierden we samen met veel Vortum-Mullemse inwoners, vrienden en familie onze traditionele kermis tijdens het laatste weekend van september. 

We kijken als organisatie zeer tevreden terug op een geslaagde kermis met activiteiten voor jong én oud.
Van gezellig kletsen in café Knillus waarbij zangtalenten zichzelf lieten horen, naar een muziekbingo voor onze senioren waarbij de innerlijke mens ook niet vergeten werd, naar kids die geschminkt werden en gezellig op het kermisterrein konden genieten van de aanwezige attracties.
Ook de Kermis Kwis zorgde weer voor een stampvolle Knillus waar gezellig "gekwist" werd en nagekletst over de vragen waar men het dan toch niet helemaal over eens was ??.
Met als klapper van het weekend kunnen we wel zeggen, het matinee waar nieuwe inwoners van Vortum-Mullem welkom geheten werden door de dorpsraad en er vervolgens volop gefeest werd met de feestband De Fik Erin.

Graag bedanken we via deze weg iedereen die, op welke manier dan ook, zijn of haar steentje heeft bijgedragen om onze kermis tot een succes te maken en uiteraard alle bezoekers voor alle gezelligheid!

In dit fotoalbum vind je enkele impressiefoto's van de kermis 2021.

Aanstaande vrijdag 1 oktober "toppen" we de kermisactiviteiten definitief af tijdens de Ravechurch - Let's Pray Again! editie!! Er zijn nog tickets te verkrijgen via https:/bit.ly/Ravechurch2021 maar let wel; op = op!!

Bedankt namens de kermis commissie Vortum-Mullem!

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: