Tekenwedstrijd voor de jonge inwoners

Publicatiedatum: Dinsdag 27 juli 2021
Oproep aan alle kids uit Vortum-Mullem

Doe ook mee aan de teken- en verhalenwedstrijd en schep op over jouw dorp!
Woon je in Land van Cuijk, zit je in groep 1 t/m 8, en vind je jouw dorp, buurt of straat de mooiste, leukste, gekste of gezelligste van heel Land van Cuijk? Het team Kernendemocratie is erg benieuwd waarom dat zo is. Dus daar mag je best even een beetje over opscheppen. Teken, schilder of schrijf wat jij zo tof vindt, en misschien win jij wel LEGO (of een ander bouw- of speelpakket naar keuze) ter waarde van max. €50.-! We kiezen 8 winnaars, 1 per leerjaar/leeftijdsgroep (groep 1 t/m 8), dus je maakt zeker kans. Sowieso komt jouw creatie in een groot boek, dat later officieel overhandigd wordt aan de 5 huidige burgemeesters. Weten hoe je mee doet?
Kijk gauw verder op www.ons.landvancuijk.nl/tekenwedstrijd of in de bijlageGeplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: