Werkbezoek Wopke Hoekstra aan Vortum-Mullem/MFA KNILLUS

Publicatiedatum: Zondag 28 februari 2021
Wellicht heeft u al iets gehoord of gelezen, maar inderdaad, morgen - maandag 1 maart - einde middag bezoekt Wopke Hoekstra (lijsttrekker CDA voor a.s. verkiezingen) MFA KNILLUS met een kleine delegatie. Het werkbezoek is onderdeel van een hele dag van dergelijke bezoeken. O.a. Brainport Eindhoven en het PSV-stadion staan ook gepland die dag. In Vortum-Mullem is het thema KERNKAMPIOENEN waarbij het om kleine kernen gaat die zelf haar toekomst inkleuren door zelfwerkzaamheid, lef en ambitie en oog voor leef- en saamhorigheid. Vortum-Mullem valt daarbij op en MFA KNILLUS is daar een hele gave illustratie van. Samen met iemand die eenzelfde project in Langenboom vorm aan het geven is, gaan we het gesprek aan met Wopke Hoekstra. Naast ons thema staan er nog 2 andere onderwerpen op de agenda. Het bezoek zal in totaal 1 uur duren. Gezien alle beperkingen rondom Corona is het aantal mensen dat er bij kan zijn zeer beperkt. Jammer maar het is niet anders. Via deze site zullen we na het bezoek een kort verslag delen. Hoe het ook zij, op deze manier kunnen we ons verhaal op een mooie manier ook bij de beslissers in Den Haag op tafel krijgen en daarmee wellicht ook andere inspireren en tot daden aanzetten. 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: