Dorpsraad nieuws

Publicatiedatum: Donderdag 31 december 2020
Hallo Allemaal,
 
Met nog een paar uur te gaan is dit rare corona jaar bijna ten einde. Normaal gesproken zouden we komende maandag onze nieuwjaarsborrel hebben waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en ook proberen vooruit te kijken. Maar zoals zoveel dit jaar, kan dit helaas niet door gaan.
 
Ondanks dit rare jaar  is er toch behoorlijk wat gebeurd het afgelopen jaar in Vortum-Mullem. Denk daarbij aan de woningbouw in Bosch-Akker en Molenhof, de heropening van de peuterspeelzaal, aanleg van bijenhotel en bloemenveld St hubertusstraat. En er is natuurlijk veel werk verzet door onze werkgroep Zorg en Welzijn, om de ouderen in deze tijd wat bij te staan.
 
Maar natuurlijk kenmerkt zich dit jaar door de vele dingen die niet doorgaan, geen huiskamer, geen kermis, geen KNILLUS verjaardag en ga zo maar door.
Hopelijk kunnen we dit het komende jaar weer oppakken. Er staat in ieder geval weer van alles op stapel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanpak van de St Corneliusstraat ( niet vergeten de enquête in te vullen, die op VM.info staat) die eindelijk dit jaar gaat plaatsvinden.
 
Namens de dorpsraad wens ik jullie allemaal het allerbeste toe  in 2021 en hopen jullie volgend jaar gewoon weer te begroeten op de vergaderingen.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter van Bree – Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: