Teaminschrijvingen KermisKwis gaan hard. Let op: OP=OP!

Publicatiedatum: Donderdag 12 september 2019
Update: de teller voor de teaminschrijvingen van de KermisKwis staat momenteel op 25.
Dus wil je met je team nog meedoen, schrijf je NU in!

 
KermisKwis 2019

 


Avond vol gezelligheid
In navolging op edities 2015, 2016, 2017 en 2018 kondigen wij met gepaste trots aan de:

 

Kermiskwis Vortum-Mullem : "Lustrum editie"!


 
Voor degene die er vorige jaren niet bij waren; Wat is de KermisKwis?
De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 13 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt ongeveer 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de titel van deze speciale lustrum editie in Vortum-Mullem.
 
Hoe kun je meedoen?
Vorm een team van maximaal 4 personen. Met dat team speel je de Quiz vanaf 20 uur tot ongeveer 23 uur. Inschrijven kan door onderstaande formulier in te vullen en op Verzenden te klikken.

Er kunnen zich maximaal 36 teams inschrijven en de aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Pas als je teamnaam hier vermeld staat, ben je officieel een deelnemend team en is de inschrijving definitief. Indien je aanmelding ontvangen wordt nadat het maximaal aantal teams bereikt is, kom je op volgorde van aanmelding op de reservelijst. Deze wordt eventueel gebruikt in het geval teams zich terugtrekken.
 
En daarna dan?
Daarna is er natuurlijk een after-party in het Knillus café. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje.Inschrijving is gesloten

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: