Bouw in Bosch-Akker van start!

Publicatiedatum: Vrijdag 31 mei 2019
Zoals eerder gemeld op deze site, gaat WONEN VIERLINGSBEEK een aantal woningen bouwen aan de Bosch-Akker.

De bezwaartermijn is voorbij (geen bezwaren), dus er kan worden begonnen. De aannemer start op 11 juni met de inrichting van de bouwplaats. Hoewel er iets later wordt gestart dan gehoopt, gaan we er nog steeds van uit, dat de woningen eind 2019 kunnen worden opgeleverd.

Begin juni wordt gestart met het aanschrijven van de woningzoekenden uit Vortum. Zij kunnen dan als eerste reageren. Conform hetgeen er eerder is aangegeven, geldt dit indien ingeschreven voor 1 juni 2019. Na deze ronde zullen de woningen nog voor de zomervakantie via de normale weg (website) worden aangeboden. De woningen worden volgens de regels van passend toewijzen toegewezen (zie voor informatie onze website/en info bijeenkomst oktober 2018).

 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: