KermisKwis 2017: 27 teams ingeschreven. Nog 1 plaats !!

Publicatiedatum: Maandag 18 september 2017
Opening van de kermis
met de KermisKwis 2017!


Avond vol gezelligheid
In navolging op edities 2015 en 2016 kondigen wij met trots de nieuwste editie aan van de:

 

Kermiskwis Vortum-Mullem, editie 2017!

 
Voor degene die er vorige jaren niet bij waren; Wat is de KermisKwis?
De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 11 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de titel van de derde editie in Vortum-Mullem.
 
Hoe kun je meedoen?
Vorm een team van maximaal 4 personen. Met dat team speel je de Quiz vanaf 21 uur tot ongeveer middernacht. Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken, je gegevens in te vullen en de email te versturen.

Team aanmelden voor de KermisKwis Vortum-Mullem

Zodra je team hier vermeldt staat, ben je officieel een deelnemend team.

Attentie: het maximum aantal teams is 28. Schrijf dus snel in want vol = vol
 
En daarna dan?
Daarna is er natuurlijk een after-party in het gemeenschapshuus. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje.


Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: