Drukbezochte informatie-avond MFA KNILLUS - Geloof in KNILLUS!

Publicatiedatum: Woensdag 17 mei 2017
Jl. maandag 15 mei is er door DORA/Werkgroep MFA een informatie-avond over ambitie en status MFA KNILLUS gehouden. De kerk zat vol! Ruim 140 bezoekers kwamen geinteresseerd luisteren naar de presentaties van wethouder Willy Hendriks namens B&W, Emilie van der Heijden namens Parochie en Ron Vanlier vanuit Rabobank. Daarnaast heeft de werkgroep toegelicht waar we staan op financieel, bouwkundig en organisatorisch vlak. In het kort; alle randvoorwaarden zijn voor 95% ingevuld en er lijkt niets de komst van MFA KNILLUS in de weg te staan.

Op de informatie-avond is ook de 3D-simulatie getoond waarin te zien is hoe MFA KNILLUS er +/- uit gaat zien. Over dat filmpje waren mensen razend enthousiast; daarmee is KNILLUS al een kleine beetje tot leven gebracht. Via onderstaande link c.q. de MP4 in de bijlage is dat filmpje te bekijken.

https://youtu.be/SJuJ3bXgjA8

Daarnaast is er jl. maandag de STEEN VAN KNILLUS geintroduceerd. Een link naar het dit jaar 75-jarig bestaan van Vortum-Mullem als één (1) dorp. Door 75 euro te betalen (die ten goede komen aan MFA KNILLUS) kun je een 'eigen' steen adopteren in MFA KNILLUS met je eigen plaatje/naam. Leuk om te hebben én bijzonder goed om KNILLUS te steunen. Er zijn er inmiddels 50 verkocht; we streven naar tenminste 200 stenen. Dus...vul onderstaand formulier in en steun KNILLUS!

Tot slot zoeken we veel vrijwilligers. Voor van alles en nog wat. Van schilderwerk tot poetsen, van CV-installatie tot electrotechniek en van vegen tot stenen kruien. Alle hulp is welkom! Geef je op en draag op die manier je steentje bij. Opgeven kan bij Herman van Bree of Peter van Raaij of via bijgevoegd opgaveformulier.

We rekenen op Vortum-Mullem. Het enthousiasme was jl. maandag groot net zoals het geloof in de komst van MFA KNILLUS. Laten we er samen voor zorgen, zowel financieel als qua werkzaamheden, dat wij als Vortum-Mullem laten zien hoe je als klein dorp grootste dingen kunt doen!

Namens dora en werkgroep,
Maarten Ebben

 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: