Het MFA van Vortum-Mullem heet KNILLUS!

Publicatiedatum: Woensdag 15 maart 2017
KNILLUS wint verkiezingen in Vortum-Mullem!
 
Terwijl de stemformulieren van de landelijke verkiezingen nog worden geteld, is de onafhankelijke MFA-telcommissie al klaar. Vortum-Mullem ging, net als de rest van Nederland, op 15 maart massaal naar de stembus. Voor de landelijke verkiezingen. Maar….in Vortum-Mullem stond er veel meer op het spel. De Vortummers konden ook JA of NEE zeggen tegen de voorgestelde naam KNILLUS voor het nieuw te bouwen MFA in Vortum-Mullem. Een bindend referendum zowaar in het kleine Vortum-Mullem.
 
En Vortum-Mullem ging massaal naar de stembus! Voor de landelijke verkiezingen was de opkomst bijna 90%. Voor de naam van het MFA was de respons ruim 80%. Bijzonder hoog derhalve. Vanuit elk adres konden er 2 stembiljetten worden ingevuld. Van de ingevulde stembiljetten was 80,2% positief VOOR de naam KNILLUS. Een zeer overtuigende overwinning dus voor KNILLUS. Hiermee is Vortum-Mullem weer een stap dichter bij het nieuw te bouwen MFA. Met de naam KNILLUS in de hand gaan de voorbereidingen in volle vaart door en is alles er op gericht om medio 2017 met de (ver)bouw van KNILLUS van start te gaan!
 

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: