Let op: Laatste plaatsen KermisKwis 2016

Publicatiedatum: Dinsdag 20 september 2016
Attentie: het maximum aantal teams is 28 en we zitten momenteel op 25 27 teams.
Wil je nog deelnemen, schrijf dan heel snel in, want vol = vol


>> Team aanmelden voor de KermisKwis Vortum-Mullem <<

 
Opening van de kermis
met de KermisKwis 2016!


Avond vol gezelligheid
Vorig jaar hadden we gekozen voor een nieuwe opening van de Vortum-Mullemse kermis.
Het bleek een groot succes! Reden genoeg om op deze ingeslagen weg door te gaan.

Het opleidingsorkest beet de spits af met een concert vanaf de botsautobaan, wat vervolgt werd door de Happy Hour voor de kidz. Vervolgens begon in het uitverkochte speelpaleis 't Gemeenschapshuus de eerste KermisKwis Vortum-Mullem!!
 
Voor degene die er vorig jaar niet bij waren; Wat is de KermisKwis?
De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 11 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de titel van de tweede editie in Vortum Mullem.
 
Hoe kun je meedoen?
Vorm een team van maximaal 4 personen. Met dat team speel je de Quiz vanaf 21 uur tot ongeveer middernacht. Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken en je gegevens in te vullen op de speciale website van Pepe's PubQuiz.

Team aanmelden voor de KermisKwis Vortum-Mullem
Let op: geef wel bij 'Locatie' aan dat je je opgeeft voor de PubQuiz in Vortum-Mullem

Zodra je daar ook je naam ziet verschijnen, ben je officieel een deelnemend team. Je ontvangt dan meer informatie voor de avond zelf.
 
En daarna dan?
Daarna is er natuurlijk een after-party in het gemeenschapshuus. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje.


KermisKwis Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: