LVCNET tussenstand: 24 dorpen staan op 43%

Publicatiedatum: Vrijdag 08 juli 2016


Tussenstand: 24 dorpen staan op 43%

Met nog bijna twee weken verlenging voor de boeg zien we dat 24 dorpen de 40% is gepasseerd. Bij sommige dorpen worden zelfs astronomisch hoge percentages geschreven. Zo staat Landhorst op 70%. Ongekend hoog. Oploo op 61% en in totaal 11 dorpen schieten door de 50% grens heen.

Van de andere kant zijn er 6 dorpen die er bijna zijn. Zij zitten tussen de 30 en de 40% en hebben de haven in zicht. Voor Boxmeer, Cuijk en Grave wordt het nog een hele kluif. Krijgen deze inwoners dan géén glasvezel?

Zo helpt u mee

Wanneer alle mensen die zich ingeschreven hebben 1 persoon aanbrengen bij LVCNET, halen we de limiet met gemak! Help mee en werf een vriend of familielid voor glasvezel. Print dit formulier, vul het in en stuur het op. Makkelijker kan bijna niet.

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: