Eerste 7 dorpen halen 43% inschrijvingen voor glasvezel

Publicatiedatum: Vrijdag 24 juni 2016
LVCNET meldt u met trots dat in de dorpen Sint Agatha, Stevensbeek, Vortum-Mullem, Westerbeek, Wilbertoord, Ledeacker en Landhorst 43% van de huishoudens zich ingeschreven heeft bij LVCNET. Zij kiezen voor supersnel internet via glasvezel met coöperatie LVCNET zonder winstoogmerk. In het hele Land van Cuijk is het aantal inschrijvingen ruim 50% boven de doelstelling van dit moment.

Namens de glasvezelambassadeurs van Vortum-Mullem,
Geert van Raaij , Mark Cremers, Ronny Graat en Theo van der Horst :
"Inwoners van Vortum-Mullem: bedankt!!"

Eindsprint
Voorzitter coöperatie LVCNET Hugo Bens: “We zijn blij dat we met hulp van de geweldige inzet van de ambassadeurs en vrijwilligers in deze dorpen de 43% gehaald hebben. We hopen dat de andere 25 dorpen en de stad Grave snel volgen. LVCNET is de enige partij die in het Land van Cuijk zich hard maakt voor een glasvezelnetwerk in zowel de kernen, het buitengebied en de bedrijventerreinen.”
In alle 32 dorpen en de stad Grave zijn de ambassadeurs en vrijwilligers druk met de eindsprint. Steeds meer mensen uit de grotere kernen bellen met vragen naar de klantenservice. Ook voor hen biedt een glasvezelaansluiting voordelen.  Voor ongeveer dezelfde kosten, kunnen ook zij glasvezel in huis krijgen en zijn ze klaar voor de toekomst.”

Inschrijven vóór 1 juli
Voor inwoners in een kern die nu een coax-aansluiting hebben, is een glasvezel-aansluiting gratis bij inschrijving voor 1 juli 2016. Bewoners van huurwoningen dienen zichzelf in te schrijven voor glasvezel. Inwoners van het buitengebied betalen (naast de abonnementskosten) éénmalig 495 euro. Inwoners van het Land van Cuijk die later mee willen doen met glasvezel, betalen  extra kosten voor een aansluiting. Ook dan is het niet mogelijk om de woning zonder een afgesloten abonnement met het glasvezelnetwerk te laten verbinden.
 
Laatste kans actie
Ambassadeurs en vrijwilligers gaan met de Laatste kans actie huis-aan-huis de laatste kans folder afgeven. De keuze is heel simpel: of nu kiezen voor glasvezel via de coöperatie LVCNET waarbij de inwoners van het Land van Cuijk medezeggenschap hebben. Gaat het nu niet door dan is de tweede kans waarschijnlijk pas over een jaar of 10 via een monopolist met waarschijnlijke hogere prijzen.
Voor vragen is de LVCNET- klantenservice bereikbaar op tel.:   0485 – 745 800. Mailen kan ook naar klantenservice@lvcnet.nl. Elk dorp heeft een aantal ambassadeurs: kijk voor meer info en de inschrijfmogelijkheden op www.lvcnet.nl.

 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: