Glasvezel: Inschrijven kan tót 1 juli a.s.

Publicatiedatum: Zaterdag 11 juni 2016


Laatste-Kans-Actie voor glasvezel

De vraagbundelingscampagne voor LVCNET loopt tot 1 juli. Samen met de ambassadeurs en vrijwilligers organiseert LVCNET een Laatste-Kans-Actie om het benodigde aantal inschrijvingen te werven om de aanleg te starten.
 
Van 13 t/m 26 juni is de Laatste-KansActie. Ambassadeurs en vrijwilligers gaan huis-aan-huis de Laatste-Kans-folder afgeven en vragen of bewoners in willen schrijven. De keuze is heel simpel: of nu kiezen voor glasvezel via de coöperatie LVCNET waarbij de inwoners van het Land van Cuijk medezeggenschap hebben of geen glasvezel tot in uw woning. Gaat het nu niet door dan is de tweede kans waarschijnlijk pas over een jaar of 10 via een monopolist met waarschijnlijke hogere prijzen.
 
Op enkele plekken in het Land van Cuijk ligt op initiatief van een paar bedrijven al glasvezel. Het zal bij die schaarse, kleine gebieden blijven als we nu niet samen kiezen voor glasvezel. Commerciële partijen vinden het niet interessant om gebiedsdekkend glasvezelnetwerk aan te leggen. De missie van coöperatie LVCNET is het realiseren van een toekomstbestendig glasvezelnetwerk in zowel de kernen, buitengebied en bedrijventerreinen met zo laag mogelijke tarieven.
 
Inschrijven kan tót 1 juli
Woon je in een kern, dan is een glasvezel-aansluiting gratis als je vóór 1 juli 2016 inschrijft. In het buitengebied betaal je (naast de abonnementskosten) éénmalig 495 euro bij de start van de aanleg. Als LVCNET voldoende aansluitingen kan realiseren en je wil later toch meedoen met glasvezel, dan zijn er extra kosten gemoeid met een aansluiting. Woont u in een huurwoning? Dan moet u uw aansluiting zelf regelen.  
Heeft u nog vragen? Neem contact op met de klantenservice tel   0485 – 745 800 (dagelijks van 9-11 uur en 18-20 uur), mail naar klantenservice@lvcnet.nl, neem contact op met een van de ambassadeurs in uw dorp  of bezoek  een inschrijfavond. Voor meer informatie kijk op www.lvcnet.nl

 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: