Inschrijfavond glasvezel in Vortum-Mullem op maandag 30 mei

Publicatiedatum: Zaterdag 21 mei 2016
 

Beste inwoner van Vortum-Mullem,

de derde inschrijfavond van LVCNET in Vortum-Mullem is op maandag 30 mei van 19:00 tot 21:00 uur. U bent van harte welkom in het Gemeenschapshuus.

Inwoners kunnen op de inschrijfavond binnen lopen voor meer informatie, specifieke vragen of hulp bij het inschrijven. Bewoners uit de kern kunnen tot 1 juli gratis inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Inwoners uit het buitengebied betalen eenmalig, als de aanleg doorgaat, € 495,- aansluitkosten. Doet u nu niet mee maar wilt u in de toekomst wel glasvezel dan betaalt u in de kern € 895,- of, afhankelijk van de afstand van de straat tot de woning, minimaal € 1800,- in het buitengebied.

LVCNET is hard op weg om Vortum-Mullem te kunnen voorzien van supersnel internet via glasvezel. Veel inwoners hebben zich inmiddels via ons ingeschreven. Als u op korte termijn wilt beschikken over glasvezel, dan is dit uw laatste kans om u in te schrijven.

Laatste inschrijfmogelijkheden
Wilt u zich nog inschrijven voor glasvezel dan kan dat tot eind juni via onze website, maar ook op de laatste inschrijfdagen van LVCNET in Vortum-Mullem. We nodigen u van harte uit op:
  • maandag 30 mei inloop van 19.00 - 21.00 u
    Gemeenschapshuus - Sint Cornelisstraat 20 - Vortum-Mullem.
    Tijdens deze avond zijn de providers ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

     
  • zaterdag 11 juni inloop van 10.00 - 12.00 u
    Gemeenschapshuus - Sint Cornelisstraat 20 - Vortum-Mullem

Samen
Nu inschrijven is van belang omdat we alleen samen voor glasvezel kunnen zorgen. De huidige commerciële partijen zijn niet geïnteresseerd in het Land van Cuijk. LVCNET is in staat om een glasvezelnetwerk voor alle inwoners en bedrijven in deze regio te realiseren. Mits de vraag groot genoeg is. Uw inschrijving is dus ontzettend belangrijk.

We hopen dat u deze laatste kans aangrijpt om u in te schrijven voor glasvezel. U doet uzelf, Vortum-Mullem én de hele regio er een groot plezier mee.

Met vriendelijke groet,

De glasvezelambassadeurs van Vortum-Mullem,

Geert van Raaij , Mark Cremers, Ronny Graat en Theo van der Horst

Voor meer informatie kijk op www.lvcnet.nl   

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: