LVCNET vol power

Publicatiedatum: Zondag 08 mei 2016
 

LVCNET vol power
Op vrijdag 29 april zijn de teamleiders van LVCNET bijgepraat over de glasvezelcampagne in het Land van Cuijk. De campagne loopt boven verwachting. De teamleiders, bestuur en projectleiders toastten met een energiedrank op nog twee succesvolle campagnemaanden.

Aanmelden tot 1 juli
Op 1 juli hoopt LVCNET voldoende contracten te hebben om in alle kernen, buitengebied en industrieterreinen glasvezel aan te kunnen leggen. Je kunt je aanmelden op een inschrijfavond, bij een glasvezelinformatiepunt of online. De ambassadeurs en teamleiders, ruim 400 in het hele Land van Cuijk, hebben er zin in en gaan voor de 43% aansluitingen.

Kosten
Voor woningen in de kern betaalt u, bij inschrijving voor 1 juli, niets voor de aanleg van glasvezel. Woont u in het buitengebied dan betaalt u € 495,-. Nu kunt u kiezen tussen de providers TRINED, Netrebel, Plinq en LVCNET. TriNed en Plinq zijn de meest ervaren providers op glasvezel van Nederland. Bij alle providers is gratis wifi in het hele Land van Cuijk beschikbaar. Woont u in een huurwoning? Dan kunt u toch een glasvezelabonnement afsluiten. Woningstichting Mooiland heeft laten weten dat ze de aanleg van glasvezel in hun huurhuizen toestaan.

Start abonnement
Het abonnement gaat pas in als het glasvezelnetwerk is aangelegd en de diensten actief zijn. U gaat dan ook pas betalen. Via uw aanmelding kunt u een club sponsoren. De clubs helpen via de ambassadeurs en vrijwilligers bij de glasvezelcampagne en ontvangen daarvoor jaarlijks 12 euro per abonnee van de provider. U kunt altijd ingaan op aanbiedingen van uw huidige aanbieder. Als uw contract afgelopen is, laat u de diensten door uw nieuwe provider op glasvezel activeren.

Voor meer informatie kijk op www.lvcnet.nl   

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: