Winnaars rondvlucht LVCNET

Publicatiedatum: Zaterdag 30 april 2016
 

Winnaars rondvlucht LVCNET

Op de inschrijfochtend van LVCNET in Ledeacker overhandigde Frans van Schayik, bestuurslid LVCNET, de prijs aan de winnaars van de actie voor de rondvlucht. Als actie voor de kennismaking met de GIP’s, de Glasvezel Informatie Punten, had LVCNET een actie uitgezet. De inschrijvingen voor deelname LVCNET die in de week van 4 t/m 10 april ingeleverd zijn, maakten kans op een rondvlucht in een vliegtuig boven het Land van Cuijk.

De winnaars voor deze rondvlucht zijn: Familie Emons uit Sint Hubert, Familie van de Heijden uit Katwijk, Familie van Stiphout uit Vierlingsbeek, Familie van den Bergh uit Mill, Familie Cornelissen uit Stevensbeek en Familie Schreurs uit Sint Anthonis. LVCNET wenst de winnaars samen met hun piloot Frans van Schayik een prettige rondvlucht.

Binnenkort bekijken zij het Land van Cuijk van boven. Nu nog zonder glasvezel maar binnenkort verbonden door glasvezel. Een supersnel internet voor het hele Land van Cuijk. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Kom naar een informatie- of inschrijfavond of naar een GIP of schrijf u online in.

GIP
Het Land van Cuijk heeft 32 dorpen en één stad. LVCNET is de enige partij in deze regio die zich hard maakt voor een glasvezelnetwerk voor zowel de kernen als in het buitengebied en bedrijventerreinen. LVCNET informeert de burgers door samenwerking met ambassadeurs. Zij zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel. Naast het organiseren van informatie- en inschrijfavonden hebben de ambassadeurs de GIP’s ingericht en houden zij daar een wekelijks spreekuur. Op www.lvcnet.nl ziet u waar het dichtbijzijnste GIP is en de openingstijden. Voor vragen, informatie en inschrijfformulieren kunt u daar terecht.

Het is nu tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal er in deze regio nooit een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk komen. Doe mee! Met glasvezel bent u écht klaar voor de toekomst.


Op de foto v.l.n.r. Frans van Schayik, Dhr.-mevr. Van de Heijden, Dhr.-mevr. van den Bergh, Dhr. Schreurs. De overige winnaars konden helaas niet aanwezig zijn.
 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: