Informatieavond LVCNET Glasvezel in Vortum-Mullem op 14 Maart

Publicatiedatum: Zaterdag 05 maart 2016
Informatieavond LVCNET Glasvezel in Vortum-Mullem op 14 Maart

De informatieavond van LVCNET Glasvezel is in Vortum-Mullem op maandag 14 maart om 19:30 uur.
De inwoners van Vortum-Mullem zijn van harte welkom in ‘t Gemeenschapshuus.


LVCNET organiseert in elk dorp of stad in het Land van Cuijk de komende maanden informatie- en inschrijfdagen voor supersnel internet in het hele Land van Cuijk.

Op de informatieavond legt een projectleider van LVCNET uit waarom de noodzaak voor glasvezel zo hoog is, wat de kosten zijn en hoe overstappen in zijn werk gaat. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Vortum-Mullem namelijk ook van levensbelang. Lees hierover ook meer in het glasvezelmagazine dat afgelopen week huis-aan-huis is rondgebracht.

Glasvezel is supersnel, zeer betrouwbaar en vaak goedkoper. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. Het Land van Cuijk is commercieel niet interessant voor de grote aanbieders. Daarom is LVCNET opgericht. Als voldoende inwoners uit Vortum-Mullem, en de rest van het Land van Cuijk, zich inschrijven voor glasvezel kan LVCNET een gebied-dekkend netwerk in deze regio realiseren. De ambassadeurs van Vortum-Mullem: Ronny Graat, Theo v/d Horst, Mark Cremers en Geert van Raaij stellen het zeer op prijs als u bij deze informatieavond aanwezig bent. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Vortum-Mullem namelijk van levensbelang.

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: