Gemeentelijk startschot LVCNET: snel internet via glasvezel

Publicatiedatum: Dinsdag 16 februari 2016
BOXMEER - Op zaterdag 20 februari geeft een wethouder van elke gemeente in het Land van Cuijk het startschot voor de start van de LVCNET vraagbundelcampagne.

De wethouders geven zaterdag 20 februari om 14:00 uur bij elk gemeentehuis in het Land van Cuijk het startschot. Daarmee start de voorlichting- en vraagbundelcampagne om alle inwoners te voorzien van de juiste informatie over toekomstbestendig internet. Binnenkort ontvangen alle inwoners het glasvezelmagazine. In elk dorp richten ambassadeurs een informatiepunt in en organiseren een informatieavond zodat alle inwoners weloverwogen kunnen kiezen voor glasvezel.

A.s. zaterdag bij het startschot is iedereen van harte welkom. Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie.

Als de situatie blijft zoals nu, hebben we in de nabije toekomst een probleem met internet in het Land van Cuijk. De huidige (koperen) kabels kunnen het dataverkeer nu nog aan, maar over een paar jaar zeker niet meer. Als een groot deel van de huishoudens in het Land van Cuijk kiest voor glasvezel, zal het ook daadwerkelijk aangelegd worden. LVCNet maakt zich er hard voor om dat samen met de inwoners van deze regio te bereiken.

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: