Info-avond voor verenigingen LVCNET Clubkas-actie

Publicatiedatum: Vrijdag 18 december 2015

Op 21 december houden wij, van LVCNET, een bijeenkomst voor de verenigingen die overwegen mee te doen aan de Clubkas-actie. De avond wordt gehouden in Langenboom bij W. van Schayik BV aan de Dorpsstraat 38. Aanvang 19.30 uur.

Verenigingen die al besloten hebben om mee te doen, hoeven niet per se naar de infoavond te komen. Zij melden zich rechtstreeks bij LVCNET aan door een e-mail te sturen naar info@lvcnet.nl. Daarin vermelden ze hun contactgegevens en de gegevens van de ambassadeurs die ze voordragen (zie stappenplan Clubkas-actie in bijlage bij dit nieuwsbericht). LVCNET stemt het e.a. verder met hen af.

Heb je vragen over LVCNET of specifiek de clubkas-actie voor verenigingen van Vortum-Mullem, spreek dan 1 van de ambassadeurs in Vortum-Mullem aan of stuur een e-mail aan: Glasvezel@Vortum-Mullem.info 
Onderstaand de ambassadeurs voor Vortum-Mullem:
Ronny Graat, Geert v. Raaij, Mark Cremers & Theo v/d Horst

Ben je geïnterresseerd, maar vraag je je af wat glasvezel nou eigenlijk precies is en waarom we dat in Vortum-Mullem dan zeker moeten gaan aanleggen? Kijk dan maar eens naar onderstaande filmpje waarin Humberto Tan dat heel duidelijk uitlegt.
Na dat bekeken te hebben weet je het zeker: 

Glasvezel heeft een betere kwaliteit en is goedkoper. 
Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst. 

Glasvezel, ik wil het!


 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: