Zwerfafval Gemeente Boxmeer

Publicatiedatum: Vrijdag 04 september 2015
Uitnodiging: Bijeenkomst zwerfafval Boxmeer
 
Wanneer            15 september 2015
Hoe laat              19.00 uur
Waar                    Gemeentewerf | Valendries 32 | 5831 DV Boxmeer

 
Door en voor wie
Namens de gemeente Boxmeer nodigt Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel u uit. De werkzaamheden van Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel worden uitgevoerd door medewerkers van Omgevingsdienst Brabant Noord (www.odbn.nl).
 
Wij nodigen iedereen uit die in de gemeente Boxmeer actief en op vrijwillige basis op enige manier bezig is met het schoon houden van de leefomgeving. Dat zijn in ieder geval alle leden van het Netwerk Zwerfafval.
 
Het Netwerk Zwerfafval bestaat uit mensen die het hele jaar door actief bezig zijn met het opruimen van zwerfafval. Deze mensen worden door ons voorzien van de benodigde materialen, zoals afvalknijpers, en we hebben afspraken met hen over het afvoeren van het ingezamelde zwerfafval.  
 
Waarom
Deze bijeenkomst is bedoeld om vrijwilligers met elkaar kennis te laten maken, maar ook om ervaringen uit te wisselen met elkaar en met ons: Hoe kunnen we het Netwerk Zwerfafval uitbreiden? En hoe kunnen we zwerfafval voorkomen? U heeft daar vast hele goede ideeën voor. Samen komen we verder! Ook is de bijeenkomst bedoeld om u een leuke avond te bezorgen. Wij waarderen het namelijk enorm dat u zich op deze manier inzet voor een schone gemeente!
 
Wat gaan we doen
19.00 uur             Ontvangst met een kopje koffie of thee
19.15 uur             Welkom en toelichting programma
19.30 uur             Presentatie door buitendienstmedewerker(s) over schoonmaakbeleid
20.00 uur             Pauze en bodywarmers passen en bestellen
20.45 uur             Ervaringen en tips met elkaar delen
21.30 uur             Kapotte afvalknijpers omruilen en zwerfafvalzakken meepakken
21.45 uur             Afsluiting
 
Bent u erbij?!
Wij zouden het natuurlijk heel leuk vinden als u erbij bent! Laat u ons dat uiterlijk 8 september weten door een e-mail te sturen met uw naam en eventueel namen van mensen die u meeneemt naar info@afvalaanbieden.nl. Heeft u geen internet dan kunt u uw aanwezigheid melden door te bellen met de Afvalinfolijn (0485) 338 352.
 
Graag tot ziens op dinsdag 15 september.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Chantal de Rooij
senior communicatieadviseur
 
T (0485) 338 370 E info@afvalaanbieden.nl
Bereikbaar op: ma | di | wo | do
 
Gildekamp 8 | 5431 SP Cuijk          
Postbus 88 | 5430 AB Cuijk           
 
www.afvalaanbieden.nl

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: