Laatste kans inschrijven KermisKwis Vortum-Mullem!

Publicatiedatum: Zondag 30 augustus 2015
Attentie: op dit moment hebben we reeds 24 ingeschreven teams.
Het maximum aantal teams is 26, dus wil je nog meedoen en heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan snel! 


Een nieuw fenomeen in Vortum-Mullem!
Na jaren een vaste kermis agenda met de laatste jaren toepen op de maandag, gaan we het dit jaar anders doen. We hebben gezocht naar een activiteit die voor iedereen leuk is. Man of vrouw, jong of oud. Iedereen moet mee kunnen doen. En dus organiseert Vortum-Mullem de KermisKwis op de vrijdagavond!!!
 
Wat is de KermisKwis?
De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 10 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de eerste titel hiervoor in Vortum Mullem.
 
Hoe kun je meedoen?
Vorm een team van maximaal 4 personen. Met dat team speel je de Quiz vanaf 21 uur tot ongeveer middernacht. Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken en je gegevens in te vullen op de speciale website van Pepe's PubQuiz.

Team aanmelden voor de KermisKwis Vortum-Mullem

Zodra je daar ook je naam ziet verschijnen, ben je officieel een deelnemend team. Je ontvangt dan meer informatie voor de avond zelf.
 
En daarna dan?
Daarna is er natuurlijk een after-party in het gemeenschapshuus. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje. Voor dat laatste zal gezorgd worden door onze eigen DJ Hans!

KermisKwis Vortum-Mullem
 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: