Energie besparen met Buurkracht

Publicatiedatum: Dinsdag 12 mei 2015

In Vortum-Mullem samen energie besparen? Buurkracht helpt
 
Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen onze schouders onder zetten, met het hele dorp dan kan het echt. Henny de Haas en Peter van Raaij zijn al bezig met de aanschaf van zonnepanelen. Heb jij hier ook interesse in? Laat het weten, dat kan extra inkoopvoordeel opleveren. Doe jij mee?
 
Samen besparen loont
Dorpsraad Vortum-Mullem en Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V., ondersteunen ons hierbij. Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, onderzoekt samen met een buurtteam de beste bespaarmogelijkheden en helpt de buurt te enthousiasmeren. We krijgen een eigen buurtpagina op buurkracht.nl. En iedereen die meedoet krijgt ook een persoonlijk pagina. Daarop is onder andere te zien welke bespaarmaatregelen voor hem of haar het meest interessant zijn. Met handige tips en informatie over de activiteiten waar het buurtteam mee bezig is.
 
Enthousiast?
Al meer dan 70 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. Ben jij die enthousiaste buurtbewoner die dit ook wel ziet zitten in ons dorp? Neem dan contact op met de Dorpsraad via dorpsraad@vortum-mullem.info of Marlies Ekelmans van Buurkracht via 06-46853249 of marlies@buurkracht.nl. Of kijk op: www.buurkracht.nl.
 
 
 

Geplaatst door: John Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: