Bouwen in Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Zaterdag 01 november 2014
Hallo Allemaal,

Zoals jullie misschien al op Vortum-Mullem.info hebben gelezen is de dorpsraad van de maand November verzet van de eerste maandag naar de tweede maandag van  de maand nl. 10 November.

Buiten de “normale” items om, zal deze avond voornamelijk in het teken staan van CPO bouwen.
Nu er eindelijk weer gebouwd kan worden in Vortum-Mullem is dit natuurlijk een onderwerp wat we zeker eens op de agenda moeten hebben.
Aangezien CPO bouwen in een samenwerkingsverband gebeurt en Vortum-Mullem niet zo groot is, is er de mogelijkheid om samen met Groeningen een CPO project van de grond te krijgen.
In de dorpen om ons heen is er al het nodige in CPO verband gebouwd, maar toch bestaan er nog veel onduidelijkheden over CPO.
In het artikel in de bijlage kunnen jullie hier al iets over lezen, maar op de dora vergadering van 10 November zal William Meulman hier alles over gaan vertellen en alle onduidelijkheden wegnemen.
In de bijlage vinden jullie ook de advertentie die wij in de Maasdriehoek hebben geplaatst, stuur deze door aan iedereen waarvan je denkt die wel belangstelling zou kunnen hebben voor het CPO bouwen.

Aangezien het belang van nieuwe woningen in ons dorp, hopen wij op een grote opkomst en hopen jullie dus allemaal te zien op,

           MAANDAG 10 NOVEMBER OM 20.30 IN CAFÉ SPOORZICHT

 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: