Programma Benefietdag Vortum-Mullem bekend!

Publicatiedatum: Maandag 22 september 2014
Op zondag 12 oktober vindt vanaf 10:30 de Benefietdag van Stichting Furaha plaats in Vortum-Mullem. Furaha wil tijdens deze dag zo veel mogelijk geld inzamelen voor de weeskinderen van het Furaha Centre in Homa Bay, Kenia.Het belooft een dag te worden met feestelijke activiteiten in het teken van Kenia en het Furaha Centre. Zelfs de weeskinderen leveren een bijdrage en zijn er een beetje bij via een live verbinding. Steun Furaha en kom langs op het kerkplein in Vortum-Mullem.

Het verdere programma vind je op de site van Furaha:
http://www.furaha.nl/blog/programma-benefietdag-vortum-mullem-bekend


 

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: