Hervatting werkzaamheden

Publicatiedatum: Donderdag 18 september 2014

Bouwrijp maken plan Luinbeekweg te Vortum-Mullem

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen over de hervatting van de werkzaamheden m.b.t. het bouwrijp maken van het plan Luinbeekweg in Vortum-Mullem. Nadat het werk enige tijd heeft stil gelegen, gaan wij komende maandag 15 september weer beginnen.

Werkzaamheden Om uw geheugen wellicht weer even op te frissen, treft u hieronder een korte omschrijving van de werkzaamheden die wij de komende periode gaan uitvoeren.

1. Grondwerk. Nadat het terrein gemaaid is worden de grondwerkzaamheden hervat.

2. Aanbrengen riolering. Aansluitend zal de kruising met de Luinbeekweg worden opgebroken zodat de nieuwe riolering op het bestaande riool kan worden aangesloten.

3. Aanbrengen verhardingen. Zodra de riolering is aangebracht zullen wij het asfalt aanbrengen.

4. Aanbrengen groenvoorziening. Als laatste zal het terrein worden ingezaaid.

Planning werkzaamheden De hervatting van de werkzaamheden start op maandag 15 september. Vervolgens is het de bedoeling dat de werkzaamheden in week 45 zijn afgerond.

Contact Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Dan kunt u ons op de volgende manier bereiken:

? Inloopuur: Vanaf 18 september is er weer wekelijks op donderdag van 16:00 tot 17:00 een inloopuur in de keet van de liemers wegenbouw. Deze keet kunt u vinden op het bouwterrein aan de Luinbeekweg. Tijdens dit inloopuur is de omgevingsmanager aanwezig.

? E-mail: U kunt een e-mail sturen naar info@infragroep.nl. Willem Jan zal uw mail beantwoorden. Binnen 24 uur mag u antwoord verwachten.

? Telefoon: Ook kunt u ons telefonisch bereiken. via 0316-261944. Uw vraag of opmerking wordt genoteerd en aan Willem Jan doorgegeven. Mocht het nodig zijn, dan belt Willem Jan u terug.

Wij vertrouwen op een prettige uitvoering van de werkzaamheden en een mooi eindresultaat

Geplaatst door: John Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: