Nieuwsbrief van de liemers wegenbouw b.v.

Publicatiedatum: Woensdag 07 mei 2014

Bouwrijp maken plan Luinbeekweg te Vortum-Mullem

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen over de aanvang en de aard van de werkzaamheden m.b.t. het bouwrijp maken van het plan Luinbeekweg in Vortum-Mullem.

Wie zijn wij De liemers wegenbouw b.v. heeft opdracht gekregen van de gemeente Boxmeer om het bouwrijp maken van het plan Luinbeekweg uit te voeren. Dit houdt in dat wij de komende periode druk aan het werk zullen zijn in Vortum-Mullem. Twee medewerkers zult u regelmatig zien, dat zijn:

Freek te Boekhorst: Freek is de uitvoerder en leidt het project. U zult hem op het werk zien, uw contactpersoon zal echter Willem Jan Heijting zijn.

Willem Jan Heijting: Willem Jan is de omgevingsmanager. Hij is het aanspreekpunt voor u als omwonenden. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bij hem terecht. Daarnaast zal Willem Jan ook de nieuwsbrieven rondbrengen.

Werkzaamheden De volgende werkzaamheden staan op stapel:

1. Grondwerk. Het terrein zal worden gefreesd en vervolgens zal de bovenlaag worden ontgraven.

2. Aanbrengen riolering. Aansluitend zal de kruising met de Luinbeekweg worden opgebroken zodat de nieuwe riolering op het bestaande riool kan worden aangesloten.

3. Aanbrengen verhardingen. Zodra de riolering is aangebracht zullen wij het asfalt aanbrengen.

4. Aanbrengen groenvoorziening. Als laatste zal het terrein worden ingezaaid.

Planning De werkzaamheden starten maandag 12 mei. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden voor de zomervakantie gereed zijn.

Contact Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Dan kunt u ons op de volgende manier bereiken:

? Inloopuur: Wekelijks is er op donderdag van 16:00 tot 17:00 een inloopuur in de keet van de liemers wegenbouw. Deze keet kunt u vinden aan de op het bouwterrein aan de Luinbeekweg. Tijdens dit inloopuur is de omgevingsmanager aanwezig.

? E-mail: U kunt een e-mail sturen naar info@infragroep.nl. Willem Jan zal u mail beantwoorden. Binnen 24 uur mag u antwoord verwachten.

? Telefoon: Ook kunt u ons telefonisch bereiken. via 0316-261944. Uw vraag of opmerking wordt genoteerd en aan Willem Jan doorgegeven. Mocht het nodig zijn, dan belt Willem Jan u terug.

Geplaatst door: John Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: