Ontwerp bestemmingsplan St. Cornelisstraat

Publicatiedatum: Maandag 14 oktober 2013

Bijgaande informatie heeft Paul van Hoek onlangs naar de dorpsraad gestuurd:

Het ontwerp bestemmingsplan Sint Cornelisstraat (locatie Van den Bosch) wordt met ingang van 16 oktober a.s. ter visie gelegd. Tevens wordt dan een verzoek ter visie gelegd om de provincie te vragen de begrenzing van stedelijk gebied uit de Verordening Ruimte zodanig aan te passen dat deze overeenkomt met het plangebied van de locatie. De schets komt nagenoeg overeen met wat eerder al eens gepresenteerd is.
De ontsluiting van de achterliggende landbouwpercelen is ten opzicht van vorige schetsen enigszins aangepast.
Een ander verschil is nog dat in het ontwerp bestemmingsplan voor de locatie van de boerderij van Van den Bosch 2 opties zijn opgenomen. Een is handhaven van de huidige boerderij met een kleiner stuk grond, de andere is de boerderij te slopen en hier 3 wonignen terug te bouwen (zie bijgaande schetsen). Tevens stuur ik je de verbeelding van het bestemmingsplan.
De stukken liggen van 16 oktober tot en met 26 november ter inzage. De stukken kun je vanaf 16 oktober a.s. downloaden van de site van de gemeente.
 

Geplaatst door: John Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: