Promotiefilmpje Dorpsraad

Publicatiedatum: Donderdag 28 maart 2013
Klik op of kopieer deze link naar de adresbalk voor het filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=r0utWnb0nrk


Na het vertrek van Jos Tamminga en Jacob Fleuren is de dorpsraad nog maar met 7 mensen over. Dit is veel te weinig voor een dorp waarin de komende tijd veel staat te gebeuren.

Om meer mensen betrokken te laten raken bij de dorpsraad, en daardoor ook bij ons dorp, zijn we van plan om van elke vereniging die Vortum-Mullem rijk is, twee afgevaardige te vragen die 1x in de maand aanwezig zijn bij de dora vergadering. Zo hebben we een groot en breed draagvlak van de inwoners van Vortum-Mullem.

WAT HOUDT DIT IN

De dora vergaderd iedere 1e maandag van de maand, om half 9 bij Café 't Spoorzicht. Hier komen dan alle dingen ter zake die Vortum-Mullem aangaan. Je moet dan denken aan bv:

Bouwen in Vortum-Mullem (waarschijnlijk gaat het nu echt gebeuren * En zo ja, Wie gaat er dan bouwen? * Wat doen we met de kerk * Gaat de school dicht? Blijft duimelijntje, * etc, etc,
Allemaal dingen die extreem belangrijk zijn voor het voortbestaan van ons mooie dorp. Het is heel simpel. Gaat de school weg, dan is het einde Vortum-mullem, kinderen gaan ergens anders naar school, gaan daar bij verenigingen en hier in Vortum-Mullem bloeit het dood.

Door met zijn alle de schouders er onder te zetten kunnen we veel bereiken. En het moet toch mogelijk zijn, om 1 keer in de maand met 2 man aanwezig te zijn, om na te denken en te bepraten hoe we Vortum-mullem nog mooier en beter kunnen maken. Die 2 personen hoeven niet perse elke keer dezelfde te zijn, het mag ook om de beurt

Maandag 8 april 2013 om half 9 bij Cafe 't Spoorzicht.

Namens de dorpsraad Vortum-Mullem,

Maria Ebben
Joris Roelofs
Peter van Bree

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: