Graag uw aandacht en/of deelname voor dit project!

Publicatiedatum: Maandag 17 december 2012
Zoals u wellicht weet, voert Zet in opdracht van de gemeenten in het Land van Cuijk een project uit over mobiliteit en leefbaarheid in het Land van Cuijk. Hiervoor maken we enerzijds een analyse van het vervoersaanbod van trein, bus, buurtbus, (regio)taxi, vrijwillige hulpdiensten etc.

Daarnaast willen we bewoners vragen naar hun ervaringen met en behoefte aan vervoersmogelijkheden in het Land van Cuijk. We doen dit in de vorm van twee groepsdiscussies per gemeente. We willen daarvoor mensen uit de volgende doelgroepen uitnodigen:
1.    scholieren/studenten (16-25 jaar)
2.    forenzen
3.    huishoudens zonder auto/ met één auto
4.    ouderen (70+)
5.    mensen met beperking (fysiek, mentaal, financieel)

We zijn op zoek naar mensen die in periode eind januari – medio februari mee willen werken aan een groepsdiscussie die 2 uur zal duren en plaats zal vinden in Boxmeer.

Kunt u mij helpen aan namen en e-mailadressen van mensen uit uw dorp/wijk die tot de genoemde doelgroepen behoren en die we mogen benaderen in verband met dit project. We sturen hen vrijblijvend een korte digitale vragenlijst waarin we hen vragen of ze willen meedoen aan een groepsdiscussie.

In de bijlage vindt u meer informatie over het project. Als u vragen hebt, kunt u mij mailen of bellen op 013-54 41 440.

Namens het projectteam Mobiliteit in het Land van Cuijk bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,
Kamieke van de Riet
Adviseur Zet

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: