collectief collecteren in Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Dinsdag 13 november 2012
Vorig jaar zijn er werkgroepen opgericht in een aantal kerkdorpen van de gemeente Boxmeer en zijn zij begonnen met het organiseren van een gezamenlijke collecte voor landelijke goede doelen. De eerste collecte heeft inmiddels plaatsgevonden.
Enkele weken geleden hebben wij, de werkgroep uit Vierlingsbeek/Groeningen, Oeffelt en Overloon, een evaluatie gehouden en blijkt er interesse te zijn uit andere kerkdorpen van de gemeente Boxmeer.
Wij willen dan ook graag onze krachten bundelen en ernaar streven dat alle kerkdorpen van de gemeente Boxmeer op deze manier gaan collecteren.  Eendracht maakt kracht.
Begin oktober heb ik een afspraak gemaakt met de dorpsraad van Sambeek. En er is al contact geweest met Rijkevoort en Beugen. Wij hopen ook dat er vanuit Vortum-Mullem interesse is.

Uit onze ervaring is gebleken dat het delen van informatie het beste mondeling kan. 
Om alvast een indruk te krijgen over de collecte verwijs ik jullie naar de website van Ysselsteijn. Zij collecteren al een aantal jaren op deze manier en hebben alle informatie op hun site staan. http://ysselsteyn.dorpenvenray.nl/goededoelen
Wij hebben de kennis van de werkgroep uit Ysselsteijn gebruikt, het wiel hoeft natuurlijk niet opnieuw uitgevonden te worden.

Iedereen die betrokken is:
Reacties op dit uitgangspunt horen we graag van jullie.
De komende vergadering wordt dit item als agendapunt opgevoerd, en is meer uitleg mogelijk.

Mail jullie reactie naar dorpsraad@Vortum-Mullem.info of bel even: 0485 520792 (na 11:00 uur)

namens: Samen Sterk voor goede doelen Overloon.

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: