Alpe d’HuZES de klok rond

Publicatiedatum: Zondag 29 april 2012

Inschrijfformulier Fietstocht ten behoeve KWF Kankerfonds
“Alpe d’HuZES de klok rond”
Op zondag 6 mei 2012.
De tocht wordt georganiseerd door de commissie “Alpe d’huZES de klok rond” met de doelstelling om geld in te zamelen voor het goede doel KWF – Kankerfonds. Een groep wielrijders uit Boxmeer zal op 7 juni a.s. de Alpe d’Huez in Frankrijk gaan beklimmen onder het motto: “Opgeven is geen optie”. Het opgehaalde geld tijdens de 24-uurs marathon op 5 en 6 mei 2012 , waar deze fietstocht deel van uit maakt, zal volledig ten goede komen voor dit doel. Start tocht tussen: 7.00 en 8.00 uur bij Hotel Riche in Boxmeer – Steenstraat 51 – 5831 JB. Achter het hotel zijn voldoende parkeerplaatsen ter beschikking. Ook is hier weer het eindpunt.
De fietstocht is voor iedereen toegankelijk en is met pijlen uitgezet. De tocht gaat ook via Duitsland. Lengtetocht: 40 km ( te doen op mountainbike maar ook op gewone fiets).Na terugkomst is er – vanaf 11.00 uur - gezellig samenzijn bij Hotel Riche, waar de Joekskapel De Joekels voor een gezellig frühshopprogramma zal zorgen. Inschrijfgeld: € 6,00 (€ 2,00 voor organisatiekosten en € 4,00 voor het KWF) . Bij de start te voldoen bij de organisatie.
Identiteitspapieren verplicht. De tocht wordt gereden op eigen risico en de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, diefstal, verlies of vernielingen.
INSCHRIJVEN:
Voornaam:____________________________________________________________________
Achternaam:___________________________________________________________________
E-mail:________________________________________________________________________
Telefoon mobiel:____________________ Geslacht: M / V Deelname: Individueel / Team
Naam team:___________ Aantal personen team: ______
Formulieren sturen naar: Jan Peters – Van Sasse van IJsseltstraat 40 – 5831 HE Boxmeer
Opgave kan ook via e-mail: alpedeklokrond@gmail.com Bovenstaande gegevens moeten dan in het e-mailbericht vermeld worden. Voor informatie: Jan Peters – tel. 0485-574183Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: