Aspirant bouwers opgelet!

Publicatiedatum: Vrijdag 26 augustus 2011
Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Zoals afgesproken pakken we in september de draad weer op rondom het bouwen in Vortum. We willen op 5 september a.s. voorafgaand aan de dorpsraadvergadering om 20.30 bij elkaar komen voor een update. Jacob Fleuren neemt nog voor 5 september contact op met de gemeente Boxmeer zodat we weten wat de laatste stand van zaken is. We moeten dan verder ook afspreken of we binnenkort nog een bijeenkomst willen organiseren waar we de CPO-company en/of de woningstichting Vierlingsbeek bij uitnodigen. Verder willen we dan ook graag horen of er mensen zijn die samen met ons de kar willen gaan trekken. We zien jullie graag weer allemaal 5 september a.s. om 20.30 uur in het Gemeenschapshuis.

Groeten John Ebben

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: