BOUWEN IN VORTUM-MULLEM

Publicatiedatum: Woensdag 22 juni 2011
Afgelopen maandag heeft de dorpsraad een bijeenkomst georganiseerd waar uitleg is gegeven over de actuele stand van zaken rondom het bouwen in Vortum-Mullem. Vanwege de vertraging van het plan ‘van den Bosch’ is de gemeente aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het plan ‘van der Poel’.


Er ligt nu een conceptplan waar we als dorpsraad namens alle betrokkenen nog input voor kunnen leveren. Afgelopen keer zijn er al ideeën uitgewisseld, maar om tot een concreter plan te komen willen we nogmaals alle geïnteresseerden uitnodigen op 4 juli om 19.30 uur in café Spoorzicht. We kunnen dan de woonwensen inventariseren en deze vervolgens afstemmen met de gemeente.


Wij hopen wederom op een grote opkomst.
Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: