OPROEP VOOR WIE WIL BOUWEN IN VORTUM-MULLEM!

Publicatiedatum: Dinsdag 08 februari 2011
OPROEP VOOR WIE WIL BOUWEN IN VORTUM-MULLEM!

Op 16 februari wordt er om 20.00 uur bij Hotel RIche in Boxmeer een informatie avond georganiseerd door het CDA. Op deze avond komen mensen uit Rijkevoort uitleg geven hoe in hun dorp een startersproject van de grond is gekomen. Wij denken dat dit ook mogelijk moet zijn in Vortum Mullem. Op dit moment wordt namelijk gekeken naar de mogelijkheden voor bouwen binnen het plan Luinbeekweg. In eerste instantie was hier sprake van alleen vrijstaande woningen, maar een project met starterswoningen zou ook mogelijk moeten zijn. Vandaar dat vanuit de dorpsraad Jacob Fleuren, Frans Broeder en John Ebben deze informatie avond bijwonen om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden van een dergelijk project. Wij roepen geïnteresseerden op om ook met ons mee te gaan naar deze avond, zodat we als er voldoende interesse is vervolgens samen aan de slag kunnen om te kijken wat mogelijk is.

Dorpsraad Vortum Mullem

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: