Energiemarkt voor bewoners Vortum-Mullem eo 17.11 as

Publicatiedatum: Zondag 07 november 2010
Woensdag 17 november organiseert de gemeente Boxmeer van 19.00-21.00 een energiemarkt in gemeenschapshuis de Joffershof (Vierlingsbeek).

Je eigen energiecoach

Van half juni tot eind oktober is bij enkele duizenden geselecteerde koopwoningen een brief van de gemeente Boxmeer op de mat gevallen waarin de actie ‘Je eigen energiecoach’ wordt aangekondigd.

Bij woningeigenaren die meedoen, komt een gecertificeerde energie-adviseur thuis langs. Deze adviseur berekent het energielabel van de woning en geeft een maatwerkadvies. Daarna krijgen woningeigenaren het rapport thuis gestuurd met een duidelijk overzicht van de huidige energieprestatie van hun woning en van de terugverdientijden van mogelijke energiebesparende maatregelen. Dankzij de landelijke subsidie is het advies kosteloos.

1700 adviezen

Inmiddels hebben in de gemeente Boxmeer al ruim 1700 huishoudens een maatwerkadvies aangevraagd. Als onderdeel van het project ‘Je eigen Energiecoach’ organiseert de gemeente Boxmeer in samenwerking met het RMB de komende maanden een aantal energiemarkten (in Boxmeer, Beugen, Vierlingsbeek en Overloon).

Energiemarkt voor Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek en Maashees

Woensdag 17 november vindt in gemeenschapshuis de Joffershof (Vierlingsbeek) van 19.00-21.00 een energiemarkt plaats. Tijdens deze energiemarkt kan men vragen stellen aan o.a. een aannemer, een installateur, een energie-adviseur, een leverancier van zonnepanelen en aan de gemeente zelf. Iedereen staat klaar om energiebesparende toepassingen en duurzame energie te laten zien! Ook is informatie over landelijke en provinciale subsidies beschikbaar. Toegang is gratis.

Namens dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: