Bibliotheek Vierlingsbeek op de tocht - 3 nov

Publicatiedatum: Zondag 24 oktober 2010
Op 3 november 2010 wordt op initiatief van de dorpsraad Vierlingsbeek een thema- en discussieavond met de thema’s “Bibliotheek is een basisvoorziening” en ”Leefbaarheid op de tocht?” georganiseerd. Dit initiatief wordt gesteund door de dorpsraden Groeningen, Holthees, Maashees, Overloon en Vortum-Mullem. Zij zullen deze avond dan ook aanwezig zijn en actief deelnemen.

Aan de thema- en discussieavond nemen alle raadsleden van de Gemeente Boxmeer deel te samen met een afvaardiging van de Dorpsraden Overloon – Maashees – Vortum-Mullem – Holthees – Groeningen – Vierlingsbeek.

In een 3-tal rondes zullen thema’s en discussie hierover de revue passeren. Mede met het oog op de onderdelen van de voorgestelde bezuinigingen in de kadernota 2010 en de toetsing hiervan op het aspect leefbaarheid van bovengemelde kernen wordt uw aanwezigheid op prijs gesteld.

Wij nodigen u dan ook uit om op deze thema- en discussieavond aanwezig te zijn.

Datum en tijdstip thema- en discussieavond: 3 november 2010 - 20:00 tot 21:30 uur
Plaats: vergaderruimte Restaurant/Zaal De Vier Linden; Soetendaal 5 Vierlingsbeek (tegenover treinstation).


Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: