AED cursus zeer geslaagd

Publicatiedatum: Zaterdag 18 september 2010
Op vrijdagavond en zaterdagmorgen, is in het Gemeenschapshuis de reanimatie en defibrilatiecursus gegeven.
De ethousiaste Sjaak Barten en Jaap Jan Rijn gaven met pressentaties en een Youtube filmpje een zeer duidelijk beeld waar het om gaat. Deze cursussen hebben negen nieuwe hulpverleners opgeleverd, en twaalf aanmeldingen bij www.aed-alert.nl
Een opmerkelijk mooi resultaat voor Vortum-Mullem.
Over plm. zes maanden, willen we een korte opfriscursus geven, omdat we hopelijk het geleerde nooit in de praktijk hoeven te gebruiken, maar het wel een automatisme moet worden voor als het nodig is .Als er dan nieuwe aanmeldingen zijn, kan dat mogelijk gecombineerd worden.
Sjaak en Jaap Jan, bedankt!
Ook dank aan Frans Broeder, die zijn internet ter beschikking stelde.

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: