Bekijken mogelijkheden ontsluiting Brembroeken voor wandelaars

Publicatiedatum: Donderdag 15 april 2010
Bekijken mogelijkheden ontsluiting Brembroeken voor wandelaars

Binnen de Dorpsraad leeft al geruime tijd het idee om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om de Brembroeken voor wandelaars toegankelijk te maken. We moeten dan vooral denken aan een ‘struin’pad en niet aan een ‘verhard’pad. Het gebied heeft een beschermde status en is in eigendom van Staatsbosbeheer.

Om mogelijkheden te onderzoeken, heeft de Dorpsraad contact gezocht met dhr. Kalleveen, boswachter van Staatsbosbeheer. Hij zal a.s. zaterdag, met een afvaardiging van de Dorpsraad; Frans Broeder, een wandeling door de Brembroeken maken. Aan de hand van een plan zal er dan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden in de Brembroeken gekeken worden.

Iedereen uit Vortum-Mullem, die enigszins interesse heeft, nodigt Frans hierbij uit om deze wandeling mee te maken. De samenkomst is gepland op zaterdag 17 april, om 13.30 uur op Sint Hubertusstraat 1. Trek wel laarzen aan, het kan nog vochtig zijn in de Brembroeken.

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: