Gebruik aankondigingsborden gemeente Boxmeer

Publicatiedatum: Zondag 11 april 2010
PERSBERICHT
31 maart 2010
Gebruik aankondigingsborden gemeente Boxmeer
Op 11 maart 2010 is de ‘Regeling aankondigingsborden op of aan de weg gemeente Boxmeer’ in werking getreden. Aan het gebruik van deze aankondigingsborden zijn voorwaarden en regels gesteld. Deze voorwaarden en regels zijn gekoppeld aan een meldformulier. Dit ligt ter inzage in het gemeentehuis en is terug te vinden op de website van de gemeente,  www.boxmeer.nl.
De gemeente Boxmeer wil verenigingen en andere organisatoren van grote en kleine evenementen op een laagdrempelige wijze in de gelegenheid stellen hun evenement te promoten. Om een wildgroei aan promotiemateriaal te voorkomen stelt de gemeente kosteloos aankondigingsborden beschikbaar, die bevestigd kunnen worden in de frames die geplaatst zijn op vier locaties in gemeente Boxmeer.

In de gemeente Boxmeer zijn er vier frames geplaatst op de volgende locaties:

· Oeffelt, Dorpsstraat
· Overloon, Vierlingsbeekseweg
· Vierlingsbeek, Overloonseweg
· Maashees, Maasheseweg

De afdeling Gemeentewerken biedt deze borden kosteloos aan, en kan deze ook voor u voorzien van belettering. Er zijn verschillende lettertypes en –groottes mogelijk, en de belettering kan in vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Figuren, symbolen en logo’s  zijn echter niet mogelijk. Ook kunt u de borden bij de gemeentewerken afhalen en zelf voorzien van belettering. Voor de specifieke regels en voorwaarden wordt verwezen naar de ‘Regeling aankondigingsborden op of aan de weg gemeente Boxmeer’. Aanmelding voor het gebruik van deze borden verloopt via de afdeling Vergunningen van
de gemeente Boxmeer en de uitvoering wordt verzorgd door de afdeling Gemeentewerken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het callcenter van de gemeente (0485) 585911. Hier kunt u vragen naar Fiona Willems van de afdeling Vergunningen of naar Arie Schoenmakers van de afdeling Gemeentewerken Boxmeer. Zie ook de website van de gemeente, www.boxmeer.nl.
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met communicatie van de gemeente Boxmeer, 06-22299377, communicatie@boxmeer.nl.

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: