Help ons dorp aan een AED - 27 maart a.s.

Publicatiedatum: Dinsdag 09 maart 2010
Benefietavond voor een AED - zaterdag 27maart

Vortum-Mullem heeft ook behoefte aan een AED (hartmassage apparaat) Dit blijkt uit de enquête die door de Dorpsraad op Vortum-Mullem.info is geplaatst. Liefst 94.34 % van de deelnemers stemde voor een AED. Maar…….. een AED is een dure investering.

Omdat er in ons dorp geen mogelijkheid is om een AED binnen op te hangen, terwijl hij toch 24 uur per dag bereikbaar is, moet er een buitenkast bij gekocht worden.Deze moet natuurlijk vandalisme bestendig zijn.Al met al is het dan geen goedkope aangelegenheid.

Gemeente Boxmeer verleent subsidie en er is een flinke bijdrage van de Brabantse Bond van Ouderen.Omdat dan nog niet voldoende geld bijeen is voor de totale aanschafkosten, organiseert de Dorpsraad

een benefietavond
op 27 maart a.s. in het Gemeenschapshuis.
Vanaf 20.30 uur zullen er optredens zijn van:
  • VGTumult en de Slagwerkgroep Vortum-Mullem.
  • De verdere muziek op deze avond komt van DJ CHRISTO.

Al deze artieste werken volstrekt gratis mee om deze avond tot een succes te laten worden. Ook het personeel van het Gemeenschapshuis zal volledig gratis haar diensten verrichten. Als de organisatie dan ook 94.34% van de inwoners van Vortum-Mullem op deze avond kan verwelkomen, zal het benodigde bedrag zeker bijeen komen.

Wij gaan er voor.

Tot ziens op zaterdag 27 maart a.s.


Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: