Jubileumfeest bij Avance

Publicatiedatum: Dinsdag 09 september 2008
Sambeek / Vortum-Mullem – Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september is het feest bij volleybalvereniging VC Avance.

De fusieclub, die is ontstaan door samenvoeging van Advendo (Vortum-Mullem), Voversa (Sambeek) en VCE (Boxmeer), bestaat 10 jaar. Tevens is het 50 jaar geleden dat Advendo werd opgericht en 40 jaar geleden dat Voversa van start ging. De derde fusiepartner VCE heeft zich later aangesloten. Het feestweekend begint vrijdag 12 september om 20.00 uur met een feestavond in de sportzaal in Sambeek. De muziek wordt verzorgd door orkest Los Zand.
Op zaterdag 13 september staat van 18.30 tot 20.00 uur de receptie gepland. Daarna is er een reünie in de sporthal. Zondag 14 september is er een jeugddag in de sporthal, die om 13.00 uur begint. Er zijn diverse activiteiten, optredens van een artiest en er is een discotheek.

Meer informatie vind je op www.vcavance.nl

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: