Inloopavond Dorpsontwikkelingsplan Ma 1 sept. 20.30 uur

Publicatiedatum: Maandag 25 augustus 2008
Beste dorpsgenoten,

Bij deze nodigen wij u allen van harte uit voor een inloopavond op maandag 1 september in het gemeenschapshuis vanaf 20.30 uur. Deze avond kunt u de voorstellen van het Groen Ontwikkeling Plan plus het Dorp Ontwikkeling Plan van de gemeente Boxmeer voor Vortum-Mullem inzien.

De dorpsraad heeft van de gemeente presentatie tekeningen toegestuurd gekregen. Op deze presentatie tekeningen staan beide plannen geschetst en kunt u uw vragen en/of aanmerkingen aan leden van de dorpsraad doorgeven.

Aan de hand van de stukken die wij van de gemeente hebben ontvangen, vragen wij u dus:
“Dit wil de gemeente, wat willen wij?”

Concreet betekenen beide plannen, dat er aanpassingen gepland zijn voor het einde van dit jaar voor de volgende locaties in ons dorp:

1. Aanpassing van het kerkplein
2. Aanpassing van het groen bij het jeugdhuis en het plaatsen van een ping pong tafel.
3. Aanpassing van het groen in Vortum-Mullem (met name de St. Hubertusstraat, Akkervoortweg, St. Cornelisstraat en de Provinciale weg).


Op 8 september heeft de dorpsraad overleg met de gemeente en worden alle door u onbeantwoorde vragen over het Dorp en Groen ontwikkeling plan, aan hen doorgegeven en besproken.

Graag tot maandagavond 1 september a.s.
Locatie: Gemeenschapshuis
Tijd: 20.30 uur

Tot dan,

Dorpsraad Vortum-Mullem

Jos Tamminga, Math Broeren, Frans Broeder, Jan en Maria Hendriks, Herman van Bree, Pius van de Groes, John Ebben, Peter van Raaij, Hans van de Krabben, Frans van de Heuvel, Jacob Fleuren en Antoinette Visee.

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: