FEEST !! 14 JUNI maar daar moeten we wel wat voor doen!

Publicatiedatum: Woensdag 09 april 2008
FEEST 10 JAAR GEMEENTE BOXMEER

Op zaterdag 14 juni hebben alle bewoners van de gemeente Boxmeer FEEST. Dit feest wordt gegeven vanwege het feit dat de huidige gemeente Boxmeer met haar elf dorpen, 10 jaar bestaat. Het feest zal gevierd worden in een gigantische tent op het Weijerplein in Boxmeer. Niemand minder dan Angela Groothuizen zal de leiding over deze avond hebben.

MAAR……..er wordt ook van ieder dorp een bijdrage gevraagd in de vorm van een muzikale act !! Dus grijp je kans om naast een BN’er een mooi muzikaal stuk naar voren te brengen. .

De spelregels:
- Het moet een muzikale act zijn
- Het mag maximaal 5 minuten duren
- Naar keuze: bestaande/nieuwe melodie en tekst.

Per dorp wordt voor 25 zitplaatsen gezorgd rond het podium. Deze 25 vormen de jury namens dat dorp. Zij geven na afloop de punten, oplopend van één tot tien punten. Op een groot scorebord wordt de stand bijgehouden.

Voorlopig programma

19.30 uur: Binnenkomst
20.30 uur: Bekendmaking loting volgorde optredens door burgemeester Karel van Soest met Angela Groothuizen
20.45 uur: Optredens elf dorpen. In totaal per dorp 10 minuten
22.30 uur: Pauze, optreden band
22.45 uur: Elf jury’s geven hun punten
23.15 uur: Huldiging en optreden winnaar
23.45 uur: Optreden band
01.00 uur: Einde

Elke dorp (=dorpsraad) ontvangt een vast aantal van 50 kaarten , inclusief juryleden. Daarnaast een aantal dat afhankelijk is van de omvang van het dorp. Dan blijven er nog ongeveer 500 toegangskaarten over. Die gaan in de vrije verkoop.

Een toegangskaart kost € 3,-. De opbrengst van die toegangskaarten is voor de dorpsraden. Zij mogen dit zien als een presentje van de jarige gemeente aan de dropsraden. De opbrengst van de 500 resterende kaarten wordt verdeeld over de dorpen die als eerste drie tijdens het Songfestival eindigen: 50% voor nummer één, 30% voor nummer twee en 20% voor nummer drie.

Wij hopen dat wij op jullie mogen rekenen!

Laat van je horen voor 14 april a.s. Dat is kort dag. maar het enige dat wij als dorpsraad willen weten op dit moment, is of je mee wilt doen. Dus meld je aan bij : dorpsraad@vortum-mullem.info

Namens de dorpsraad Vortum-Mullem
Antoinette Visee Secretaris
Jos Tamminga Voorzitter

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: