Bouwplannen Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Woensdag 16 januari 2008
Ik keek zojuist op de website van Boxmeer en vond een hele duidelijke link waarin staat wat de bouwplannen voor Vortum-Mullem zijn.
 
St. Cornelisstraat
Omschrijving van de locatie:  De Exacte locatie is nog niet bekend.

Projectomschrijving:
Vanwege stankcirkels van intensieve veehouderijen zit Vortum-Mullem qua woningbouw reeds een aantal jaren op slot. Wel is er behoefte aan het bouwen van woningen. Om aan deze wens tegemoet te komen wordt er op dit moment onderzocht op welke wijze dat zou kunnen. Het idee hierbij is om aan de St.Cornelisstraat een aantal eengezinswoningen te bouwen. Dit zou kunnen wanneer het lukt één of meer boerderijen te verplaatsen of te saneren. Op dit moment lopen hierover onderhandelingen met de betreffende ondernemers. Mochten deze onderhandelinge slagen dan zal er eerst nog een bestemmingsplan voor het betreffende gebied moeten worden gemaakt en vastgesteld.

Realisatie:
Start bouw naar verwachting eind 2008.
 

 
U kunt deze bekijken op deze URL:
http://www.boxmeer.nl/content/view/1341/81/


Antoinette Visee

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: