Beknopt verslag bezoek College aan Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Woensdag 16 januari 2008
Op de website van Boxmeer staat een beknopt verslag van het bezoek van burgemeester, wethouders en ambtenaren:


 
Dinsdag 8 januari bracht het college een bezoek aan Vortum-Mullem. Tijdens een wandeling door het dorp werd het college gewezen op de situatie van het sportveld, de verkeersituatie bij de basisschool, maar ook op het succes van het nieuwe jeugdhuis.

De jeugd vroeg ter plekke om een betonnen ping-pong tafel en blokkeerde de deur van het jeugdhuis net zo lang tot burgemeester van Soest zei dat hij de mogelijkheid serieus zou bekijken.
 


Na een gezamenlijke maaltijd blikte de voorzitter van de dorpsraad Jos Tamminga terug op een succesvol jaar voor de dorpsraad Vortum-Mullem. Het jeugdhuis is volop in gebruik en de dorpsraad groeide van 4 naar 14 leden. Vervolgens presenteerde het college de onderwerpen openbare ruimte, verkeersveiligheid, recreatie en toerisme en woningbouw.

De dorpsraad had hierna een diashow voor het college in petto met foto's van wandel- en fietspaden die niet goed toegankelijk waren. Wethouder Van den Brand zei dat de gemeente op het moment druk bezig is met een plan voor het verbeteren van de fiets- en wandelpaden in de gemeente.

Burgermeester Van Soest sloot de avond af: "We vieren dit jaar dat de gemeente Boxmeer in haar huidige vorm 10 jaar bestaat. We zijn er trots op dat een dorp als Vortum-Mullem hiervan een onderdeel is. Het gaat hier goed, en dat komt mede door de enorme inzet van de dorpsraad Vortum-Mullem!".
 

Hier volgt de link:

http://www.boxmeer.nl/content/view/2011/2/

Antoinette

Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Antoinette Visee

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: