Bezoek college B&W dinsdag 8 jan a.s.

Publicatiedatum: Donderdag 03 januari 2008

Bij deze nodigen wij u allen van harte uit voor een bijeenkomst samen met de dorpsraad en het college van B&W. Deze vindt plaats op dinsdag 8 januari om 20.00 uur in Café Spoorzicht.
Het tweejaarlijkse bezoek van het college van B&W staat in het teken van onderlinge bespreking en presentatie van datgene wat in ons dorp het meeste leeft op dit moment te weten: 

Wonen 
Groen (onderhoud) 
Toerisme & Recreatie

Na de ontvangst en opening door de voorzitter, nemen de afgevaardigden als eerste het woord om ons, bewoners van Vortum-Mullem, de stand van zaken uit te leggen over deze drie onderwerpen. Vervolgens gaan we gezamenlijk de verschillende zaken verder uitdiepen. Indien mogelijk gebeurt dit in 3 groepen. De afsluiting van deze avond zal bestaan uit het plenair terugkoppelen van de resultaten. Ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen over andere onderwerpen.

Agenda 

20.00 uur Opening door de voorzitter 
20.15 uur De stand van zaken 
20.45 uur Uitdieping wonen, groen en toerisme&recreatie 
21.30 uur Terugkoppeling 
22.00 uur Afsluiting 
22.05 uur Einde

Leven wonen, groen of toerisme & recreatie bij u ook, treuzel niet en kom.
Wij zijn er ook!

Jos Tamminga, Hans van de Krabben, John Ebben, Peter van Raaij, Herman van Bree, Pius van de Groes, Antoinette Visee, Maria Hendriks, Frans van de Heuvel, Jacob Fleuren, Math Broeren, Twan hendriks, Frans Broeder en Jan Hendriks

Geplaatst door: Jos Tamminga

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: